Belægning af indkørsel og terrasse i Aalborg

Drømmer du om en ny terrasse eller ny belægning af indkørsel i Aalborg? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Byggefirmaet Obitsø ApS udfører vi belægning af indkørsel og terrasse med fliser og sten i hele Midt- og Nordjylland. Med 30 års erfaring i byggebranchen har vi stor erfaring med etablering og renovering af indkørsler, terrasser og støttemure.

Vælg den rigtige belægning af indkørsel eller terrasse

Uanset om det er belægning af indkørsel, terrasse eller noget helt tredje, der skal have nyt udseende, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning. Hvis materialevalget er forkert, kan fliserne knække. Vi rådgiver grundigt om både materialevalg og mønster, før vi går i gang med opgaven, så det endelige resultat bliver udført korrekt med lang holdbarhed.

Professionelt arbejde

Når du vælger Byggefirmaet Obitsø ApS til at stå for flisebelægningen hos dig, får du en professionel belægning efter dine ønsker. Vi tilbyder belægning på alle udendørs arealer i diverse mønstre og sten med et æstetisk resultat, der passer til omgivelserne.

Få et uforpligtende tilbud på belægning

Er du interesseret i at høre mere om vores flisebelægning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på 61 41 32 30 eller send en mail til kontakt@obitsoe-byg.dk med din forespørgsel. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.