Renovering af hus i Aalborg og omegn

Er boligen blevet for lille? Så kan en renovering eller tilbygning være en ideel løsningen i stedet for at investere i en helt ny bolig. Byggefirmaet Obitsø ApS tilbyder tilbygning og renovering af hus i Aalborg og resten af Midt- og Nordjylland. Vi har stor erfaring med at lave tilbygninger til alt fra stue, udestue, ekstra etager, forlængelse af boligen og meget mere.

Skræddersyet tilbud på tilbygning og renovering af hus

Hos Byggefirmaet Obitsø ApS har du både mulighed for medbyg ved din tilbygning eller lade os stå for hele totalentreprisen. Vi skræddersyer tilbuddet, så det passer præcis til dine ønsker og drømme.

Vi står gerne for totalentreprisen, hvor vi har faste samarbejdspartnere, der sørger for alt arbejdet inden for el, kloak, vvs, tømrer og maler, så du kun har en kontaktperson. Ønsker du at være medbygger på et eller flere områder, afklarer vi også dette i aftalen fra start.

Lad os realisere dine boligdrømme

Lad Byggefirmaet Obitsø ApS hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme i Aalborg eller andet sted i Midt- og Nordjylland. Om enten det er tilbygning eller renovering af hus, så kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Send en mail til kontakt@obitsoe-byg.dk eller ring til os på 61 41 32 30. Vi står altid klar til en uforpligtende snak og et godt tilbud.