Nyt badeværelse i Aalborg med fliser og klinker

Skal du have lavet nyt badeværelse i Aalborg lagt med fliser eller klinker? Så lad Byggefirmaet Obitsø ApS klare arbejdet for dig. Vi tilbyder flise- og klinkearbejde til private og erhverv i Aalborg men dækker også hele Nord- og Midtjylland. Vi tager imod alle opgaver – store som små.

Fliser og klinker til nyt badeværelse m.m.

Udover nyt badeværelse udfører Byggefirmaet Obitsø ApS vi flise- og klinkearbejde lige der, hvor du ønsker det. Vi klarer det hele, hvad enten det skal være i bryggers eller på badeværelset, og om det skal være på vægge eller gulve. Med mere end 30 års erfaring har vi den faglige viden og ekspertise til at udføre flise- og klinkearbejde i både vådrum og almindelige rum. Vi udfører typisk flise- og klinkearbejde i:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers
  • Gangarealer

Dine ønsker og behov

Vi lægger fliser efter dine ønsker og behov. Har du et ønske om et flot sildebensmønster eller et andet speciallavet mønster, er dette ikke noget problem. Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer eller mønstre, du skal vælge, eller hvad der passer bedst til rummet, står vi naturligvis til rådighed med professionel vejledning, så du får et flot resultat.

Kontakt os og hør mere

Skal du have lavet nyt badeværelse, køkken eller lagt flise eller klinker i gangarealer i Aalborg og resten af Midt- og Nordjylland? Så kontakt os på 61 41 32 30 eller kontakt@obitsoe-byg.dk og hør mere om vores flise- og klinkearbejde. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage-